neděle 23. července 2017

Třetí díl Rafaelovy školy na pultech

S radostí oznamuji, že právě vyšel u nakladatelství Maitrea v papírové podobě již třetí díl Rafaelovy školy s podtitulem Rohy faunů. Protože vypráví o roce, který hlavní protagonisté prožijí u krále lesa, je nádherně zelený.
Vychází s bonusem, tedy se záložkou, která je v každé knize, takže pokud si ji budete kupovat, pozor v knihkupectví, aby v knize záložka opravdu byla.

A již dlouho očekávané Vlnění nymf, tedy díl čtvrtý přijde do knihkupectví na podzim. Dám přesně vědět, až to bude. Sledujte proto buď tento blog, nebo přímo blog Rafaelky. Také se můžete přidat do facebookové skupiny čtenářů Rafaelovy školy.  Na facebooku se všechny zprávy jak ode mě, tak od čtenářů a fanoušků objeví totiž nejdříve. Je mnohem snažší a rychlejší napsat příspěvek na facebook než na blog.

A kde se Rafaelka prodává? Buď přímo u nakladatelství Maitrea  na jejich e-shopu. Pak také ve všech dobrých kamenných knihkupectvích. Kdo objednává na internetu, tak ji také najde v mnoha známých e-shopech. Stačí si zagůglit.
Na Slovensku se prodává také například u Martinus.sk.

A ještě fotka záložky:

Žádné komentáře:

Okomentovat